A Revo-Tec Tervező, Gyártó és Szolgáltató Bt. 35.492.294,- Ft uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A Cég a 70 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból, nemcsak egy közel 2.000 m2-es üzemcsarnokot újított fel, hanem új munkahelyeket is teremtett.

A Revo-Tec Bt. 2002-ben alakult, elsősorban mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás illetve fémmegmunkálás tevékenységi körök ellátására. Az időközben megnövekedett vevői kör, valamint a vevői igények indokolják a kapacitásbővítést, a nagyobb munkaterű gépek és legújabb technológiák alkalmazását. 2011-ben jelentős gépberuházásra került sor, 2012-es és 2013-as évekre további beszerzések kerültek kitűzésre, így a korábbi telephely méreténél jelentősen nagyobb területre volt szüksége a Cégnek.

Egy részben vasbeton szerkezetű szerelő csarnok került megvásárlásra, irodákkal és szociális helyiségekkel, melynek felújítása volt, jelen projekt tárgya.

Az épület egy földszinti és egy emeleti részből áll. A földszinten található a szerelőcsarnok, a kazánház, valamint a szociális helyiségek; az első emeleten pedig az irodák és az ehhez szorosan kapcsolódó szociális blokk.

A projekt tevékenységei a következők voltak: alapinfrastruktúra-fejlesztés (udvar és a parkoló burkolása történt meg), valamint épület felújítás (nyílászárócsere, gipszkartonozás, szigetelés, villamos rendszer korszerűsítése, tetőszigetelés, gépészeti rendszer szabályozása, szolárrendszer kialakítása).

A beruházással 18 munkahelyet tudott a Cég megtartani és további 3 újat létrehozni. 

 Csarnok felújítási pályázat - HÍRDETÉS.jpg zszs.jpg 

Rólunk

A Revo-Tec BT 2002-ben alakult 100%-os magyar magántőke bevonásával. Ekkor kezdte meg a tevékenységét és állja meg ma is helyét az egyre fokozódó vevői kihívások között. Cégünk az autóiparban tapasztalatot szerzett fiatal, rugalmas mérnöki gárdából áll, amely tervezési illetve gyártás feladatok megoldására szakosodott, alkalmazkodva a piac elvárásaihoz.

Kapcsolat

Cím:  H-9028 Győr, Fehérvári út 75. (Integrál Park 403.)
Mail: revotec@revotec.hu

Tel: +36-96/311-281
Fax: +36-96/900-178
Mobil: +36-20/330-6285
 
logomobil

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!