sz2020.pngKedvezményezett neve: REVO-TEC Gépipari Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: 5 tengelyes megmunkáló központ beszerzése a Revo - Tec Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 25 411 918 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):  30 %

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2019. szeptember 2.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01184

A cég fő tevékenysége a megalakulás óta a fémszerkezet gyártása. A cégnek

a projekt keretében beszerzett eszköz a vállalkozás főtevékenységéhez kapcsolódik, mely tevékenységből átlagosan az évek során az árbevétel kb. 90%-a származott.

A projekt a fémmegmunkálási tevékenységhez kapcsolódó termelési kapacitásbővítésre irányult. A megnövekedett minőségi, mennyiségi és egyre bonyolultabb megmunkálást igénylő megrendelői igények következtében szükségessé vált egy új, korszerűbb gép beszerzése. Az új DMF 180 -7 Univerzális megmunkáló központ szintén 5 (X;Y;Z;A;B) tengellyel rendelkező gép lehetővé tette számukra, hogy bonyolultabb különböző szögekben megmunkált alkatrészeket, a plusz 2 tengelynek köszönhetően a megmunkálandó alkatrész rögzítésének feloldása nélkül (azaz egy állásban) nagyobb pontossággal és rövidebb idő alatt készíthessék el. Azzal, hogy kizárták a munkadarab rögzítésének feloldását, elkerülték az emberi hiba lehetőségét az újrarögzítés során és az alkatrész pontosságát nagymértékben tudták növelni. Ezeket a tényezőket figyelembe véve nagymértékű kapacitás bővülés valósult meg a projektnek köszönhetően. Az előálló termék az új géppel magasabb műszaki és esztétikai színvonalon készült el megrendelőik részére. Fentiekből egyértelműen megállapítható, hogy a projekt magasabb feldolgozottsági szintű terméket eredményez, valamint a feldolgozási, termelési technológiát hozzáadott-érték növekedést eredményező módon fejlesztette.

A berendezés segítségével külső cégeknek nyújtott szolgáltatások köre is kibővül, ami jövedelmezőség bővülést és új piaci lehetőségeket jelenti a Revo – Tec Kft. számára.

Rólunk

A Revo-Tec BT 2002-ben alakult 100%-os magyar magántőke bevonásával. Ekkor kezdte meg a tevékenységét és állja meg ma is helyét az egyre fokozódó vevői kihívások között. Cégünk az autóiparban tapasztalatot szerzett fiatal, rugalmas mérnöki gárdából áll, amely tervezési illetve gyártás feladatok megoldására szakosodott, alkalmazkodva a piac elvárásaihoz.

Kapcsolat

Cím:  H-9028 Győr, Fehérvári út 75. (Integrál Park 403.)
Mail: revotec@revotec.hu

Tel: +36-96/311-281
Fax: +36-96/900-178
Mobil: +36-20/330-6285
 
logomobil