sz2020.pngKedvezményezett neve: REVO-TEC Gépipari Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: 5 tengelyes megmunkáló központ beszerzése a Revo - Tec Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 25 411 918 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):  30 %

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2019. szeptember 2.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01184

A cég fő tevékenysége a megalakulás óta a fémszerkezet gyártása. A cégnek

a projekt keretében beszerzett eszköz a vállalkozás főtevékenységéhez kapcsolódik, mely tevékenységből átlagosan az évek során az árbevétel kb. 90%-a származott.

A projekt a fémmegmunkálási tevékenységhez kapcsolódó termelési kapacitásbővítésre irányult. A megnövekedett minőségi, mennyiségi és egyre bonyolultabb megmunkálást igénylő megrendelői igények következtében szükségessé vált egy új, korszerűbb gép beszerzése. Az új DMF 180 -7 Univerzális megmunkáló központ szintén 5 (X;Y;Z;A;B) tengellyel rendelkező gép lehetővé tette számukra, hogy bonyolultabb különböző szögekben megmunkált alkatrészeket, a plusz 2 tengelynek köszönhetően a megmunkálandó alkatrész rögzítésének feloldása nélkül (azaz egy állásban) nagyobb pontossággal és rövidebb idő alatt készíthessék el. Azzal, hogy kizárták a munkadarab rögzítésének feloldását, elkerülték az emberi hiba lehetőségét az újrarögzítés során és az alkatrész pontosságát nagymértékben tudták növelni. Ezeket a tényezőket figyelembe véve nagymértékű kapacitás bővülés valósult meg a projektnek köszönhetően. Az előálló termék az új géppel magasabb műszaki és esztétikai színvonalon készült el megrendelőik részére. Fentiekből egyértelműen megállapítható, hogy a projekt magasabb feldolgozottsági szintű terméket eredményez, valamint a feldolgozási, termelési technológiát hozzáadott-érték növekedést eredményező módon fejlesztette.

A berendezés segítségével külső cégeknek nyújtott szolgáltatások köre is kibővül, ami jövedelmezőség bővülést és új piaci lehetőségeket jelenti a Revo – Tec Kft. számára.

Über Uns

Die Revo-Tec Kg wurde 2002 mit 100% ungarischem Privatkapital gegründet. Dann begann die Firma mit ihrer Tätigkeit und steht seinen Mann auch heute noch trotz der immer steigenden Kunden- herausforderungen. Unsere Firma hat ein junges, erfahrenes Ingenieurteam das auf die Lösung von Planungs- und Fertigungsaufgaben spezialisiert ist –den Marktforderungen angepasst.

Kontakt

Adresse:  H-9028 Győr, Fehérvári út 75. (Integrál Park 403.)
Mail:        revotec@revotec.hu

Tel: +36-96 / 311-281
Fax: +36-96 / 900-178
Mobil: +36-20 / 330-6285
 
logomobil