Applications

sz2020.pngKedvezményezett neve: REVO-TEC Gépipari Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: 5 tengelyes megmunkáló központ beszerzése a Revo - Tec Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 25 411 918 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):  30 %

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2019. szeptember 2.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01184

A cég fő tevékenysége a megalakulás óta a fémszerkezet gyártása. A cégnek

a projekt keretében beszerzett eszköz a vállalkozás főtevékenységéhez kapcsolódik, mely tevékenységből átlagosan az évek során az árbevétel kb. 90%-a származott.

A projekt a fémmegmunkálási tevékenységhez kapcsolódó termelési kapacitásbővítésre irányult. A megnövekedett minőségi, mennyiségi és egyre bonyolultabb megmunkálást igénylő megrendelői igények következtében szükségessé vált egy új, korszerűbb gép beszerzése. Az új DMF 180 -7 Univerzális megmunkáló központ szintén 5 (X;Y;Z;A;B) tengellyel rendelkező gép lehetővé tette számukra, hogy bonyolultabb különböző szögekben megmunkált alkatrészeket, a plusz 2 tengelynek köszönhetően a megmunkálandó alkatrész rögzítésének feloldása nélkül (azaz egy állásban) nagyobb pontossággal és rövidebb idő alatt készíthessék el. Azzal, hogy kizárták a munkadarab rögzítésének feloldását, elkerülték az emberi hiba lehetőségét az újrarögzítés során és az alkatrész pontosságát nagymértékben tudták növelni. Ezeket a tényezőket figyelembe véve nagymértékű kapacitás bővülés valósult meg a projektnek köszönhetően. Az előálló termék az új géppel magasabb műszaki és esztétikai színvonalon készült el megrendelőik részére. Fentiekből egyértelműen megállapítható, hogy a projekt magasabb feldolgozottsági szintű terméket eredményez, valamint a feldolgozási, termelési technológiát hozzáadott-érték növekedést eredményező módon fejlesztette.

A berendezés segítségével külső cégeknek nyújtott szolgáltatások köre is kibővül, ami jövedelmezőség bővülést és új piaci lehetőségeket jelenti a Revo – Tec Kft. számára.

palyazat

 

About us

2002 – year of foundation. The Company started its activity as a 100% Hungarian private equity Limited Partnership. Its main profile was the development and manufacturing of machines and test technology equipments - leak down, cold and hot test procedures - related to the automotive manufacturing processes.

Contact

Cím:  H-9028 Győr, Fehérvári út 75. (Integrál Park 403.)
Mail: revotec@revotec.hu

Tel: +36-96/311-281
Fax: +36-96/900-178
Mobil: +36-20/330-6285
 
logomobil

Newsletter

Sunscribe to our newsletter!